CD-udgivelser

DORTHE ZIELKE OG SØREN JOHANNSEN – TROMPET/ORGEL DUO Carl Nielsen - Music for Trumpet and Organ
CD udgivelser:

Send en mail for bestilling.
1 stk. 100 kr., 3 stk. 200 kr.

Den 10. juni 2015, dagen efter Carl Nielsens 150 års fødselsdag, udkom vi med vores femte cd: “Carl Nielsen – musik for trompet og orgel”, på pladeselskabet Naxos. Dette blev fejret med en cd release i Christians Kirke, Kbh.
Under koncerten viste vi den visuelle fortælling om Carl Nielsen, lavet i samarbejde med Carl Nielsen Museet og Mathias Hammer fra P2 Musik: “Carl Nielsen i ord, toner og billeder”.

I november 2013 udkom vi med: “Händels Messias – musik for tromHandel Messiah, Dorthe Zielke & Søren Johannsenpet og orgel” udgivet på pladeselskabet Naxos.
Ved koncerter genfortælles det udødelige mesterværk i musik og billeder, idet en samling af kunstmaler Arne Haugen Sørensens billeder projiceres op på storskærm.

“Händels korværk uden sang, men så musikken alligevel i den grad synger” Politiken

“Det er på både overbevisende og varierende måde lykkedes at udfolde mange af nuancerne af det oprindelige værk for solister, kor og orkester – dels ved at lade Dorthe Zielke veksle mellem hele fem trompeter. ” PO-bladet

cd-cover_bach

I april 2012 udkom vi med “Bachs Matthæuspassion – musik for trompet og orgel”, udgivet på pladeselskabet Naxos. Det er første gang i historien at musikken fra 1727 er indspillet for de to instrumenter. På cd’en er der udvalgt highlights og indspillet omkring 40 % af det originale indhold, hvilket er blevet til 64 minutters passion.
Matthæuspassionen er Bachs største enkeltværk. I sin storhed viser det hans teologiske ståsted og essensen af hans musikalske skaberkraft. Det er musik, som ikke er af denne verden!

“En sammenhængende og helstøbt udgivelse.” Kristeligt Dagblad

“Ordløs Matthæuspassion overrasker i flot udsættelse for trompet og orgel
Orgel og trompet tilføjer simpelthen en ekstra dramatisk dimension. Bemærkelsesværdigt er det også, at Dorthe Zielke spiller på hele seks forskellige trompeter. Selvom påsken er ovre for denne gang, så kan man sagtens stadig lytte til denne meget vellykkede indspilning. Bachs passionsmesterværk er nemlig musik til livet og hverdagen og ikke på nogen måde eksklusiv over for den netop overståede højtid.” 
KirkeniKobenhavn.dk

cd-cover_promenade

“PROMENADE” / “Trompetist.dk/2009” – en times blandet klassisk musik for trompet og orgel. Cd’en blev kåret som “Ugens cd” på P2.

I et genoptryk blev titlen ændret fra “Trompetist.dk/2009” til “PROMENADE”

“Man må lette hatten og nikke anerkendende” Musikeren

“Smaddermusikalsk” Jyllandsposten

“Repertoiret er rent guf” www.dr.dk

cd-cover_trompetist

“Trompetist.dk” er vores første cd med blandet klassisk musik for trompet og orgel. Udgivet i 2005.