Trompet/orgelkoncerter

Zielke Johannsen 72dpi

  • DEN STORE FORTÆLLING: Genfortællinger af Biblen og musikalske mesterværker af Mozart, Beethoven, Strauss og Mahler m.fl. arrangeret for trompet og orgel. Den Store Fortælling er Arne Haugen Sørensens nyeste og hidtil største maleri.

 

  • RUED LANGGAARD I ORD, TONER OG BILLDER: Visuel koncert. Musik af Rued Langgaard med fortælling om komponisten via billeder, tekst og film på storskærm.

 

  • MEDITATIV KONCERT: Musik af klassiske komponister som akkompagnement til visning af digte og visdomsord om fred, tro, håb, kærlighed, trøst m.m. – opbyggelige tekster til inspiration, eftertanke og fordybelse.

 

  • PÅSKEKONCERT “Bach & Billeder”: Uddrag fra Bachs Matthæuspassion og visning på storskærm af Arne Haugen Sørensens billeder om lidelsesberetningen. (Programmet egner sig også godt som musikgudstjeneste.)

 

  • JULEKONCERT “Händel & Haugen”: Koncert med uddrag fra Händels Messias for maleri, trompet og orgel. Under koncerten projiceres Arne Haugen Sørensens flotte og fortællende billeder om Jesu fødsel op i kirkerummet.

 

  • NYTÅRSKONCERT: Festlig koncert i januar måned, naturligvis med flot arrangement af “Vær velkommen Herrens år” og “Champagnegaloppen”.

 

  • BLANDET KLASSISK PROGRAM: Musik af de store komponister Bach, Albinoni, Händel, Wagner, Dvorák og Grieg.

 

  • FILMMUSIK: Hits fra The Mission, The Godfather, Star Wars, Out of Africa, Schindlers List m.fl.

 

 

  • LUTHER MUSIK: I anledning af reformations-jubilæumsåret i 2017 lavede duoen koncertprogrammet “Luther Musik”. En koncert der med visuel fortælling på storskærm når rundt om både mennesket Martin Luther, reformatoren og reformationen. Musikken er fra ikke mindre end de sidste 500 år – i nye arrangementer for trompet og orgel.

 

DORTHE ZIELKE OG SØREN JOHANNSEN,
TROMPET OG ORGEL DUO, 

har spillet sammen siden 1998 og har givet koncerter i mange af landets kirker.
Duoen spiller ca. 50 kirkekoncerter årligt.
De har flere gange spillet ved DR’s TV gudstjenester.
I august 2014 modtog de malerinden Hannah Lund Bostrøms Mindepris for anerkendelse af deres udbredelse af de store mestres værker i en kvalificeret fortolkning på deres instrumenter i et fint afstemt samspil mellem musik og billedkunst.
I 2009 blev deres cd PROMENADE (Trompetist.dk/2009) kåret som UGENS CD på P2.

Her på hjemmesiden kan du læse om forskellige koncertforslag, fremtidige planlagte koncertercitater fra pressenrepertoire, noget om vores kunstkoncerterbilledkoncerter og se liste med de steder de har spillet.