Koncerttilbud

Zielke Johannsen 72dpi

  • MEDITATIV KONCERT: Musik af klassiske komponister som akkompagnement til visning af digte, visdomsord og bibelvers om fred, tro, håb, kærlighed, trøst m.m. – opbyggelige tekster til inspiration, eftertanke og fordybelse.
  • DEN STORE FORTÆLLING: Fortællinger fra Biblen og musikalske mesterværker af Mozart, Beethoven, Strauss og Mahler m.fl. arrangeret for trompet og orgel. Den Store Fortælling er Arne Haugen Sørensens nyeste og hidtil største maleri.
  • PÅSKEKONCERT “Bach & Billeder”: Uddrag fra Bachs Matthæuspassion og visning på storskærm af Arne Haugen Sørensens billeder om lidelsesberetningen. (Dette program egner sig også godt som musikgudstjeneste.)
  • JULEKONCERT “Händel & Haugen”: Koncert med uddrag fra Händels Messias for maleri, trompet og orgel. Under koncerten projiceres Arne Haugen Sørensens flotte og fortællende billeder om Jesu fødsel op i kirkerummet
  • NYTÅRSKONCERT: Festlig koncert i januar måned, naturligvis med flot arrangement af “Vær velkommen Herrens år”
  • BLANDET KLASSISK PROGRAM: Musik af kendte komponister fx Bach, Händel, Wagner, Dvorák og Grieg
  • FILMMUSIK: Hits fra The Mission, The Godfather, Star Wars, Out of Africa, Schindlers List m.fl
  • CARL NIELSEN I ORD TONER OG BILLEDER: Visuel koncert. Musik af Carl Nielsen med fortælling om komponisten via billeder, tekst og film på storskærm.
  • LUTHER MUSIK: I anledning af reformations-jubilæumsåret i 2017 lavede vi koncertprogrammet “Luther Musik”. En koncert der med visuel fortælling på storskærm når rundt om både mennesket Martin Luther, reformatoren og reformationen. Vi spiller udvalgt musik fra de sidste 500 år arrangeret for trompet og orgel.

 

DORTHE ZIELKE OG SØREN JOHANNSEN
TROMPET OG ORGEL (eller klaver) DUO 

har spillet sammen siden 1998 og har givet koncerter i mange af landets kirker.
Vi spiller ca. 50 kirkekoncerter årligt.
Vi har flere gange spillet ved DR’s TV gudstjenester.
I august 2014 modtog vi malerinden Hannah Lund Bostrøms Mindepris for anerkendelse af vores udbredelse af de store mestres værker i en kvalificeret fortolkning på vores instrumenter i et fint afstemt samspil mellem musik og billedkunst.
I 2009 blev vores cd PROMENADE (Trompetist.dk/2009) kåret som UGENS CD på P2.

Her på hjemmesiden kan du læse om forskellige koncertforslag, fremtidige planlagte koncertercitater fra pressenrepertoire, noget om vores kunstkoncerterbilledkoncerter og se liste med de steder vi har spillet.