Trompetmusik til bryllup, begravelse, gudstjeneste og koncert

Koncerttilbud

Zielke Johannsen 72dpi

  • BLANDET PROGRAM til hele året: Musik af kendte komponister fx Bach, Händel, Wagner, Dvorák og Grieg
  • SOPRAN, TROMPET OG ORGEL: Triokoncerter med sopran Louise Fribo
  • PÅSKEKONCERT “Bach & Billeder”: Koncert med uddrag fra Bachs Matthæuspassion for maleri, trompet og orgel. Under koncerten projiceres Arne Haugen Sørensens betagende billeder om lidelsesberetningen op i kirkerummet
  • JULEKONCERT “Händel & Haugen”: Koncert med uddrag fra Händels Messias for maleri, trompet og orgel. Under koncerten projiceres Arne Haugen Sørensens flotte og fortællende billeder om Jesu fødsel op i kirkerummet
  • NYTÅRSKONCERT: Festlig koncert i januar måned, naturligvis med flot arrangement af “Vær velkommen Herrens år”
  • CARL NIELSEN: I fejringen af jubilæumsåret har vi musik af Carl Nielsen på repertoiret og projicerer ved koncerter en betagende fortælling om komponisten med billeder, tekst og film.
  • LUTHER MUSIKI anledning af reformations-jubilæumsåret i 2017 har vi et nyt koncertprogram, som vi kalder “Luther Musik”. En koncert der med visuel fortælling på storskærm når rundt om både mennesket Martin Luther, reformatoren og reformationen. Vi spiller udvalgt musik fra de sidste 500 år arrangeret for trompet og orgel.

 

DORTHE ZIELKE OG SØREN JOHANNSEN
TROMPET OG ORGEL (eller klaver) DUO 

har spillet sammen siden 1998 og har givet koncerter i mange af landets kirker.
Vi spiller ca. 40 kirkekoncerter årligt.
Vi har flere gange spillet ved DR’s TV gudstjenester. Dette kan opleves næste gang på DR1 1. januar 2015 kl. 00:05
I august 2014 modtog vi malerinden Hannah Lund Bostrøms Mindepris for anerkendelse af vores udbredelse af de store mestres værker i en kvalificeret fortolkning på vores instrumenter i et fint afstemt samspil mellem musik og billedkunst.
I 2009 blev vores cd PROMENADE (Trompetist.dk/2009) kåret som UGENS CD på P2.

Her på hjemmesiden kan du læse om forskellige koncertforslag, fremtidige planlagte koncertercitater fra pressenrepertoire, noget om vores kunstkoncerterbilledkoncerter og se liste med de steder vi har spillet.